Minde tilbake i lokalfotballen: – Har savnet fotballen

Espen Minde har børstet støvet av fotballskoene for å hjelpe Valhall til et etterlengtet opprykk.

Espen Minde er igjen å se i lokalfotballen, denne gangen for Valhall.  Foto: Lars Elvevold

fotball

Valhall- Furuflaten 1–1 (1–0)

Espen Minde er et velkjent navn i lokalfotballen, og kan se tilbake på en innholdsrik karrière. Den meget driblesterke venstrekanten var i sin tid spådd en stor fremtid, men karrièren tok aldri helt av. Skjønt, Minde har en solid CV å vise frem med kamper både for TIL og TUIL samt et utenlandsopphold i Sverige bak seg.

I lokafotballen har Minde spilt for både Nordkjosbotn og Ishavsbyen. Nå har Minde gjort nok et comeback på fotballbanen, denne gangen for 5.-divisjonslaget Valhall.

– Vondt overalt

Det var en sliten, men fornøyd Espen Minde som tok en prat med iTromsø etter 1–1-kampen mot tabelljumbo Furuflaten.

– Det er gøy å spille igjen, men det var tungt. Nå har jeg egentlig litt vondt overalt, sier Minde som har prioritert familien de siste par årene.

– Jeg har to gutter hjemme. Nå begynner de å bli eldre og da ble tid til å spille litt fotball igjen. Jeg har jo savnet det å spille fotball og være i en garderobe, sier Minde, som viste glimt av gammel storhet i uavgjortkampen, som da han serverte et strøkent innlegg til Jack Idar Solli som kunne heade inn 1–0 til Valhall.

Ubeleilig poengtap

To tapte poeng hjemme mot tabelljumbo Furuflaten var neppe etter planen for opprykksjagende Valhall. Et resultat som gir de nærmeste rivalene Kvaløya og Fløya 2 muligheten til å kutte forspranget.

Minde tok likevel ikke poengtapet altfor tungt.

– Nå spiller jeg mest for å ha det gøy. Dessuten kan vi jo ikke avgjøre opprykkskampen for tidig i sesongen, avslutter Minde med et smil.

Furuflatens mål ble scoret av Robin Samuelsen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball