Mjelde og Thorisdottir ble ligamestre for Chelsea

Norske landslagsspillere med suksess i England.

I starten av mai kunne Maren Mjelde og Chelsea juble for cuptriumf. Tirsdag ble londonlaget ligamester i England.  Foto: TONY O'BRIEN / X03815

fotball

Maren Mjelde og lagvenninnene i Chelsea slo Bristol City 2-0 tirsdag og er dermed seriemestre.

Chelsea, med Maren Mjelde i startoppstillingen og Maria Thorisdottir blant reservene, trengte ett poeng i tirsdagens kamp for å sikret tittelen.

Den oppgaven løste London-klubben med bravur.

Det gikk kun ni minutter før den første scoringen var et faktum. Sørkoreanske Ji So-yun gjorde forarbeidet og slo et strålende innlegg. Inne foran mål stanget Drew Spence Chelsea i ledelsen.

2-0 kom to minutter før full tid. Jonna Andersson brukte venstrefoten til å avslutte med etter at hun hadde fått ballen fra Fran Kirby på høyrekanten.

Flere mål ble det ikke i kampen. Dermed kunne Chelsea-spillerne slippe jubelen løs.

Maren Mjelde spilte hele tirsdagens kamp, mens Maria Thorisdottir forble ubenyttet reserve.

Chelsea vant nylig FA-cupen for annen gang og er nå dobbeltmestre.

I mesterligaen ble det semifinaletap mot tyske Wolfsburg.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball