«Moi» har fått ny sjef i Southampton

Southampton har ansatt Ralph Hasenhüttl som ny manager etter sparkingen av Mark Hughes.

Mohamed Elyounoussi og resten av Southampton-spillerne har fått Ralph Hasenhüttl som ny manager.   Foto: Reuters

fotball

Hans oppgave blir å styre Mohamed Elyounoussi og co. fra nedrykksfare.

Østerrikeren har skrevet under en avtale på to og et halvt år med den engelske sørkystklubben. 51-åringen er mest kjent for å ha ledet RB Leipzig til 2.-plass i klubbens aller første sesong i 1. Bundesliga. Det skjedde i 2016/17-sesongen.

Southampton ser til Østerrike i jakten på ny manager. Ralph Hasenhüttl er ansatt som ny sjef på St. Mary’s.  Foto: NTB scanpix

– Vi er ekstremt glade for at vi er blitt enige med Ralph Hasenhüttl og at han blir vår nye manager. Dette byttet gir oss en ny start. Vi har fulgt Ralph helt siden hans dager i Ingolstadt. Der viste han kvaliteter vi mener vi trenger. Han utviklet seg videre med suksess i en progressiv og ambisiøs klubb som RB Leipzig, sier Southamptons styreleder Ralph Krueger til klubbens nettsted.

Southampton kvittet seg med Mark Hughes mandag. Klubben spilte 2-2 etter først å ha ledet med to mål mot Manchester United i helgen. Elyounoussis lag ligger under nedrykksstreken med kun 9 poeng på 14 kamper.

Onsdag kveld har Southampton en beintøff bortekamp mot Tottenham på Wembley.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball