«Molde-dødarane» starter igjen for RBK

Kombinasjonen Nicklas Bendtner og Alexander Søderlund ble en umiddelbar suksess. Nå får de sjansen sammen på ny.

Nicklas Bendtner og Alexander Søderlund starter på topp mot Bodø/Glimt.   Foto: Kim Nygård

fotball

Etter en trå start på sesongen løsnet det skikkelig for Rosenborg hjemme mot Molde sist.

For første gang startet Nicklas Bendtner og Alexander Søderlund sammen for RBK, og begge overbeviste i nedsablingen av Molde på Lerkendal. Rosenborg stoppet ikke før på 4–0, og da sto både Bendtner (to mål) og Søderlund på scoringslisten.

Dermed er det ingen stor overraskelse at de to får muligheten sammen nok en gang - denne gangen i mandagens bortekamp mot Bodø/Glimt.

Glimt startet sesongen fortreffelig, men har tapt sine tre siste kamper. Det gjør at de, som RBK, er i poengnød foran oppgjøret på kunstgresset på Aspmyra.

For med fem poeng på de første fire kampene er Rosenborg dønn avhengige av å vinne mandagens kamp om ikke luken frem til serieleder Molde atter skal vokse seg stor.

Rosenborg starter med de samme elleve som startet mot Molde.

Det betyr dette laget (4–3–3):

André Hansen - Vegar Eggen Hedenstad, Tore Reginiussen, Even Hovland, Birger Meling - Mike Jensen, Anders Ågnes Konradsen, Anders Trondsen - Pål André Helland, Alexander Søderlund, Nicklas Bendtner.

Benken: Arild Østbø, Erlend Dahl Reitan, Jacob Rasmussen, Marius Lundemo, Morten Ågnes Konradsen, Rafik Zekhnini og Yann-Erik De Lanlay.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball