Molde-spiller klar for 2. divisjonsklubb

Kristian Strande har signert for Egersund.

Kristian Strande er ferdig i Molde.  Foto: Per Tormod Nilsen

fotball

Midtstopperen var med i A-lagsstroppen til Molde flere ganger i forrige sesong, men fikk aldri debuten. Siste halvdel av sesongen ble han lånt ut til Brattvåg. Det er Egersund selv som melder at Strande nå er klar for andredivisjonsklubben.

– Det føles veldig bra å ha signert for klubben. EIK er en klubb med høye ambisjoner, og det passer meg bra. Nå har jeg vært i Molde i 14 år, og derfor tror jeg det var riktig tidspunkt å skifte nå, sier Strande til eikfotball.no.

20-åringen har allerede spilt sin første treningskamp med nye lagkamerater, mot Sandnes Ulf for en ukes tid siden.

– Kristian Strande bet godt fra seg i forrige treningsuke og i treningskampen mot Sandnes. Han vil gi oss en ny dimensjon i forsvarsrekken, sier Ojan Bijan, sportssjef i EIK.

– Vi kan takke Molde for et veldig godt samarbeid. De gjorde det mulig for oss å få Strande inn på permanent overgang. Han er en godt merittert spiller i en alder av 20 og han vil definitivt bidra positivt i troppen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball