Mos: - Deilig å score tre mål

Forrige gang Mos Abdellaoue scoret hattrick var for Tromsø.

Mostafa Abdellaoue storspilte i seieren over Tromsø.  Foto: NTB Scanpix

fotball

Mos Abdellaou har slitt med å få spille for AaFK denne sesongen. I forrige serierunde fikk han endelig sjansen som spiss, sammen med Franck Boli. Da brente Mos et par gode sjanser, men han fikk i hvert fall vist nok til at trener Trond Fredriksen satset på han i dagens kamp mot Tromsø også.

Det gav full uttelling. Godt spill og tre scoringer ble fasiten for Abdellolue. Hans første hattrick siden han var toppscorer for nettopp Tromsø i 2011. ## Skryter av Boli

— Jeg burde scoret mot Lillestrøm, og da var det desto deiligere å score tre mål i dag, sier spissen, som skryter av samarbeidet med Franck Boli.

— Jeg har lenge følt at vi har en spesiell relasjon på topp. Vi ønsker begge å spille hverandre gode, og vi vet hvor den andre befinner seg. Samtidig har vi bare fått to kamper sammen. Jeg håper vi får flere, da skal vi bli ennå bedre, lover Mos, som hadde litt dårlig samvittighet for å smadre gamleklubben Tromsø.

— Det var litt spesielt å senke Tromsø. Jeg hadde en meget fin tid der oppe. Men nå koser jeg meg i Ålesund, smiler en glad tremålsscorer.