Mourinho bekrefter: - Har ny trenerjobb fra sommeren

José Mourinho ser ut til å fortsette trenerkarrieren fra juli av.

HEI IGJEN! José Mourinho kan være på vei tilbake til England.   Foto: Reuters

fotball

José Mourinho har ikke vært å se i fotballen siden han fikk sparken fra Chelsea før jul.

Portugiseren som vant Premier League med samme klubb i fjor, leverte ikke samme resultatet denne sesongen, og Guus Hiddink tok over roret på Stamford Bridge.

En krangel med klubbens lege Eva Carneiro var heller ikke positiv for den daværende Chelsea-treneren.

Røpet planer i intervju

Nå tyder mye på at Mourinho igjen er på vei tilbake i manesjen. Ifølge Manchester Evening News har den suksessrike treneren bekreftet i et intervju at han har en ny jobb fra juli. Intervjuet skal ifølge avisen vises på den britiske kanalen BT Sport denne uka.

Mourinho har lenge vært heftig linket til Manchester United, og det ferske intervjuet setter ingen stopper for de ryktene. Mange supportere er misfornøyde med Louis van Gaal, og misnøyen ble ikke mindre etter torsdagens tap for erkerival Liverpool.

Tidligere United-helter har vært svært kritiske til nederlenderens jobb på Old Trafford, og i går satt Paul Scholes og Rio Ferdinand og var mindre fornøyd med det de fikk se fra sine plasser i tv-studio.

— Ville ansatt Mourinho

— Det er en liste av spillere jeg har satt opp: Di Maria, Nani, Evra, Welbeck, Chicharito. Jeg kunne fortsatt. Er de dårligere enn de spillerne som er utpå her? De er bedre, og det er problemet, sa Ferdinand i går.

Byrival Manchester City har allerede Pep Guardiola på vei inn, og mange mener det dermed bør være duket for Mourinho inn i den røde delen av byen.

— Hvis jeg hadde vært sjef i United og sett Guardiola på vei til City, så ville Mourinho vært på toppen av min liste. Det er et godt valg for både United og José, har tidligere Chelsea-kaptein Frank Lampard uttalt.