Mourinho ber Zlatan ta det rolig: – Han trenger ikke gjøre gale saker

Manchester United-treneren ber svensken være tålmodig.

José Mourinho gleder seg til å få Zlatan Ibrahimovic tilbake fra skade.  Foto: Frank Augstein / TT / NTB Scanpix

fotball

Manchester United-manager José Mourinho ber Zlatan Ibrahimovic om ikke å presse seg for å komme raskere tilbake i spill for klubben.

Tirsdag åpnet Manchester United mesterligaen med 3-0-seier hjemme mot Basel. Zlatan Ibrahimovic er tatt ut i Uniteds mesterligatropp etter at han nylig skrev under på en ny ettårsavtale med klubben, men er ikke aktuell for spill med det første etter kneskaden han pådro seg mot slutten av forrige sesong.

Ifølge Mourinho er ikke svensken klar for spill før etter nyttår, men Zlatan legger stadig ut nye bilder på Instagram der han forteller om fremgangen etter skaden.

Zlatan Ibrahimovic jobber mot comeback etter skaden han pådro seg mot slutten av forrige sesong.  Foto: Martin Meissner / TT / NTB Scanpix

I slutten av forrige uke la Zlatan ut et bilde mens han løper på tredemølle med teksten «si til José at jeg er på vei». Bildet føyer seg inn i rekken av bilder der Zlatan trener for å komme tilbake til United.

Tell Jose I'm coming

A post shared by IAmZlatan (@iamzlatanibrahimovic) on

Til Viasat sier Mourinho at han håper Zlatan klarer å vente, og ber han ta det rolig i opptreningen.

– Han må være tålmodig. Han trenger ikke gjøre gale saker for å komme tilbake raskere. Han må være rolig og jobbe steg for steg. Vi trenger han, men vi trenger han frisk, sa Mourinho til TV-kanalen etter kampen mot Basel.

(©NTB)

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball