Mourinho nekter å prate med pressen

Chelsea-manager José Mourinho er ikke kjent for å legge lokk på sine meninger, men har nektet å uttale seg både før og etter kampen mot Manchester City lørdag.

José Mourinho snakket med lørdagens dommer Mark Clattenburg, men nekter å uttale seg til pressen.   Foto: Dylan Martinez / Reuters / NTB scanpix

fotball

Portugiserens kampanje begynte allerede fredag. Dagen før kamp er det vanlig at et lags manager stiller til pressekonferanse, men Mourinho valgte å avlyste pressekonferansen i forkant av Manchester City-kampen.

Heller ikke lørdag var Chelsea-manageren snakkesalig, og han har ikke sagt ett ord til mediene etter 1-1-kampen på Stamford Bridge. Det har ført til at han i engelske medier nå har gått fra å være «The Special One» til å bli «The Silent One».

Grunnen til det hele skal være at Mourinho ønsker å protestere mot det engelske fotballforbundets avgjørelse om å suspendere Diego Costa for å tråkket på Liverpools Emre Can i ligacupen onsdag.

Tidligere denne sesongen har Mourinho selv fått en advarsel fra forbundet etter at han mente det pågikk en kampanje mot hans Chelsea. Denne gang velger altså Chelsea-sjefen en protest i det stille. (©NTB)