Nå er Gulbrandsen klar for Europa

Molde-spissen nær scoring i comebacket på Aker stadion.

Etterlengtet comeback: Fredrik Gulbrandsen ble gratulert av fysioterapeut Lars Håvard Sæbø og lagkamerat Martin Linnes (t.h.) etter at han fikk tretti minutter mot Sogndal på Aker stadion onsdag.  Foto: ERIK BIRKELAND

fotball

MOLDE-SOGNDAL 3-0

MOLDE (Rbnett): Fredrik Gulbrandsen har ikke spilt fotballkamp siden han ødela korsbåndet borte mot Midtjylland 14. februar. I treningskampen mot Sogndal onsdag spilte han en snau halvtime.

-Det føles bra å slippe utpå igjen. Det er ni måneder siden sist, så det var mye som skulle ut. Men jeg prøvde også å holde igjen litt, slik at jeg ikke ble overivrig, sa Gulbrandsen etterpå.

Han var farlig frampå flere ganger og kunne også scoret i comebacket. Den ene gangen ble han avblåst etter en brytekamp med keeper, den andre gangen ble skuddet reddet slik at Agnaldo fikk fastsette sluttresultatet til 3-0. Tommy Høiland viste seg fram med to mål på åtte minutter etter at han kom inn i pausen.

-Det var godt å kjenne på nivået igjen, selv om det kanskje ikke var så høyt tempo i kampen. Jeg kom i noen dueller og fikk testet meg litt. Kneet er helt fint, sa Gulbrandsen.

Han har lenge drømt om å rekke noen Europa League-kamper for Molde denne høsten.

-Ja, jeg er klar for å spille i Europa nå, smilte Gulbrandsen, som ble omringet av MFK-fans etter kampen. De unge tilhengerne sto i kø for å ta bilde sammen med den populære spissen da han endelig var tilbake på banen.