Nå er Leciejewskis overgang fullført

Keeperen har fått det som han ville.

VANT SØLV: Piotr Leciejewski opplevde mye i løpet av sine drøyt seks år i Brann. I 2016 var han med å vinne sølv, og samme sesong ble han kåret til årets keeper i eliteserien. Nå er han klar for Zaglebie Lubin.  Foto: Hommedal, Marit / NTB scanpix

fotball

Piotr Leciejewskis overgang fra Brann til Zaglebie Lubin i hjemlandet Polen, er fullført.

Den polske klubben presenterte fredag morgen Leciejewski på sine hjemmesider.

Klubben skriver at keeperen har skrevet under på en treårskontrakt. Også Brann bekrefter overgangen.

– Piotr har satt spor etter seg. Han har vært en god keeper for oss gjennom mange sesonger og er en person vi har lært å kjenne og sette pris på som den han er, uttaler sportssjef Rune Soltvedt på brann.no.

«Leciejewski-saken» har pågått i mange måneder. Allerede i sommer var Zaglebie Lubin på banen med flere bud på spilleren, men da ville ikke Brann selge. Før jul ble samtalene gjenopptatt og at det til slutt ville ende med en overgang, har vært klart i flere uker.

For få dager siden tok Leciejewski farvel med Bergen. Han var på sin siste Brann-trening mandag, mottok supporternes hyllestbanner og takket for støtten på Instagram. Bannergaven fra Brann-supporterne har man også merket seg i Polen, der både klubben og media omtaler den.

Piotr Leciejewski spilte 184 kamper for Brann.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball