Samir Nasri, til høyre, kommer aldri til å spille for det franske landslaget igjen. Her sammen med Sergio Agüero i klubblaget Manchester City.

Samir Nasri, til høyre, kommer aldri til å spille for det franske landslaget igjen. Her sammen med Sergio Agüero i klubblaget Manchester City. Foto: Scanpix

Nasri gir seg på landslaget

Manchester City-stjernen Samir Nasri har bestemt seg for å aldri spille for det franske landslaget igjen. 27-åringen ble vraket fra sommerens VM-tropp.

Den offensive midtbanespilleren hintet nylig om at han var ferdig på landslaget, men nå har feier han all tvil til side.

— Det er bare å innse at så lenge Didier Deschamps er manager, har jeg ingen sjanse etter alt som er skjedd. Jeg er bare 29 når EM spilles i Frankrike, men å være med på landslaget gir meg ingen glede. Hver gang jeg reiser dit, blir det trøbbel.

Landslagssjef Deschamps vraket Nasri fra sommerens VM-tropp fordi han var bekymret for 27-åringens innstilling når han ikke fikk spille fast. Nasri har også vært i konflikt med landets presse.

— Det rettes alltid beskyldninger mot meg, og det sårer familien min. Det er bedre å gi seg, og heller tenke på klubbkarrieren, sier han.

Nasri har 41 kamper for det franske landslaget. Han ble også utelatt fra VM-troppen i 2010. (©NTB)