Nesebrudd og kneskade forstyrrer Sandnes Ulf

Nykommer Ári Mohr Jónsson brakk nesebeinet under oppvarmingen da Sandnes Ulf gjennomførte formiddagstrening i TS-hallen på Tjelta tirsdag.

Ári Mohr Jónsson brakk nesebeinet under trening torsdag og må spille med maske en tid fremover.  Foto: Egil Ø. Nærland

fotball

Tidligere på dagen måtte en annen nykommer, Daniel Edvardsen, melde avbud til trening grunnet et trøblete kne. Mye tyder på at han har en meniskskade.

Fysioterapeut Lars Marvik opplyser til Aftenbladet at Mohr Jónssons nesebeinbrudd sannsynligvis ikke holder færøyingen borte fra trening og kamp.

– Bruddet er fint, og han spiller med maske allerede fredag mot Jerv.

– Daniel Edvardsen har ikke vært gjennom en grundig vurdering ennå, men mye tyder på at det er meniskskade. Han kan være tilbake allerede om en måneds tid, vurderer Marvik.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball