Neymar scoret. Så gråt han på pressekonferansen etterpå.

– Jeg ber dere stoppe, sa stjernespilleren.

Neymar scoret i fredagens kamp mot Japan. Han gråt på pressekonferansen etterpå.  Foto: REUTERS/TWITTER

fotball

JAPAN-BRASIL 1–3

Blant alle kandidatene til å vinne Fotball-VM, er Brasil én av de største. Torsdag var de overlegne da Japan ble slått 3–1 i en treningskamp i Lille, Frankrike.

Det var imidlertid ikke sprudlende stemning på pressekonferansen i etterkant. Neymar forlot lokalet gråtende, ifølge mediene som var til stede.

De siste ukene har det vært avisskriverier om at Neymar er på kant med to viktige skikkelser i Paris Saint-Germain: lagkamerat Edinson Cavani og trener Unai Emery. Det var dette temaet som gjorde den brasilianske superstjernen emosjonell etter Japan-kampen.

– Jeg ber dere stoppe å finne på historier som ikke er sanne, sa Neymar ifølge AFP.

– Jeg er i PSG fordi jeg ville være der. Det går skikkelig bra. Jeg er veldig glad og motivert. Jeg er en spiller som vil gi alt på banen, forklarte den tidligere Barcelona-spilleren.

Lidenskapelig forsvarstale

I en ligakamp mot Lyon i september nektet Edinson Cavani Neymar å ta et straffespark. I ukene etter skrev franske medier om en splid mellom stjernespillerne.

De siste ukene har det dessuten vært påstander om at Neymar allerede vil bort fra PSG, kun måneder etter at den franske klubben gjorde ham til tidenes dyreste fotballspiller.

Brasilis landslagssjef Tite har tilsynelatende et varmt forhold med Neymar. Her er de sammen under en trening i mars.  Foto: REUTERS

Den brasilianske landslagssjefen Tite satt ved siden av Neymar på fredagens pressekonferanse. Tite kom med et lidenskapelige forsvar av Neymar - noe som fikk frem tårene hos den brasilianske fotballstjernen. Neymar klemte også Tite under seansen.

– Folk sa alltid at jeg hadde problemer med Neymar. Vi er lei av å høre det. Han har personlighet og karakter, sa Tite.

– Vi er ikke perfekte, vi er mennesker. Noen ganger reagerer vi på feil måte. Jeg gjorde det i min karrière. Men vi må være forsiktige når vi snakker om menneskers karakter. Jeg kan snakke om Neymars karakter, personlighet og store hjerte, fortsatte Tite, som virkelig har fått fart på Brasil etter han tok over trenerjobben i juni 2016.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball