Norges U20-stjerne sa opp kontrakten – nå står han fritt til å velge ny klubb

Eman Markovic, som spilte for Norge i U20-VM i mai, har avsluttet sitt opphold i den bosniske toppklubben Zrinjski Mostar, melder Nettavisen.

Eman (til v.) scorer mot Honduras i U20-VM i mai. Han er nå ledig på markedet etter å ha blitt fristilt fra kontrakten med den bosniske toppklubben Zrinjski Mostar.   Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

fotball

Den 20-årige lyngdølen med en fortid i Molde bekrefter selv at han nå er ledig på markedet. Han hadde toårskontrakt, men kan nå fritt signere for en ny klubb.

– Kontrakten er terminert, og jeg mottok papirene i dag. Mostar var påtenkt som et mellomsted for å få erfaring og lære hvordan ting fungerer. I tillegg fikk jeg spilletid og sjansen på seniornivå. Jeg har lært mye og tatt steg, sier Markovic til Nettavisen.

– Det var jeg som ønsket å terminere kontrakten. De har visst at jeg kom til å være der ett år. Det var planen fra begynnelsen.

Han utelukker ikke at han vender hjem til Norge og en eliteserieklubb.

– Det kan være jeg drar tilbake til Norge, det kan være jeg blir i utlandet. Ingenting er klart, men nå kan jeg besøke hvem som helst og trene med dem. Det gjør det enklere.

Markovic fikk spilletid i alle Norges tre kamper i U20-VM og scoret i 12-0-seieren over Honduras.

fotball