Norsk talent kobles til Real Madrid: - Det er moro med rykter

Slik svarer Ulrik Yttergård Jenssens agent på opplysningene.

Ulrik Yttergård Jenssen kom med i landslagstroppen til Per-Mathias Høgmo i sommer.  Foto: NTB scanpix

fotball

DRAMMEN/OSLO: Lørdag skrev nettstedet France Football at norske Ulrik Yttergård Jenssen (20) følger i fotsporene til Martin Ødegaard og skal spille for Real Madrid Castilla den kommende sesongen.

Yttergård Jenssen var under kontrakt med den franske storklubben Lyon fra 2013, men avtalen gikk ut i 2016, og unggutten er på jakt etter en ny arbeidsgiver. Også spanske AS har formidlet historien om at Yttergård Jenssen skal til hovedstadsklubben.

Nå avfeies ryktene av spillerens agent, Kent Karlsen. Etter det iTromsø får opplyst er det ingen sannhet i opplysningene i fransk media.

— Det er moro med rykter, men det stemmer ikke, sier Kent Karlsen til iTromsø

Yttergård Jenssen har tidligere vært sterkt koblet til NEC Nijmegen, men på grunn av et krav på rundt tre millioner kroner i utdanningskompensasjon fra den franske klubben er Yttergård Jenssens klubbframtid uviss.

Dermed ser det ikke ut som 20-åringen blir Norges andre Real Madrid-spiller.

Fra før er Martin Ødegaard (17) i klubben. Søndag ble det bekreftet at midtbanetalentet skal være med storklubben på deres treningsleir i Canada.

Han er en del av en ung Madrid-tropp som skal spille en vennskapsturnering sammen med Paris Saint-Germain, Chelsea og Bayern München.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball