Ny keepertabbe av Karius i knepen Liverpool-seier

Liverpool-keeperen ga unødvendig bort en farlig retur etter et frispark.
fotball

TRANMERE - LIVERPOOL 2–3

Liverpool-keeper Loris Karius var ikke kvitt tabbene da rødtrøyene fortsatte sesongoppkjøringen med 3-2-seier over League Two-klubben Tranmere tirsdag kveld.

Premier League-klubben ledet med tre mål til pause og hadde tilsynelatende full kontroll på kampen, men det endret seg i det 72. minutt. Da ga Karius helt unødvendig bort en farlig retur etter et frispark.

Ballen spratt ut i feltet igjen, og Jonny Smith kom løpende og trillet inn 1-3-reduseringen.

  • Se alle målene fra oppgjøret i videovinduet under:

I slutten av mai gjorde Karius to store blemmer i Liverpools finaletap for Real Madrid i mesterligaen. Noen dager senere fikk tyskeren påvist hjernerystelse for smellen han pådro seg i en duell med Sergio Ramos i forkant av tabbene.

Liverpool-manager Jürgen Klopp avkreftet nylig spekulasjonene om at Karius' dager på Merseyside er talte.

– Fra mitt synspunkt er alt greit, og vi starter med blanke ark. Uansett om du gjør en tabbe mot Chester eller i en mesterligafinale, så får du ikke gjort noe med det i ettertid, sa han.

Etter Karius-tabben reduserte Tranmere nok en gang i det 81. minutt. Amadou Soukouna snappet opp en svak støttepasning fra Pedro Chirivella.

Rafael Camacho, Sheyi Ojo og Adam Lallana sørget for at Liverpool ledet 3-0 etter 33 minutters spill på Prenton Park, men resultatet endte ikke fullt så overbevisende til slutt.

Liverpool innledet sesongoppkjøringen med 7-0-seier over Chester lørdag. Klubben serieåpner hjemme mot West Ham 11. august.

(©NTB)

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball