Nyland holdt buret rent for Ingolstadt

Ørjan Nyland holdt nullen for Ingolstadt søndag.

Ørjan Nyland holdt nullen for sin tyske klubb Ingolstadt søndag. Bildet er fra en tidligere trening med landslaget.   Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

fotball

ERZGEBIRGE AUE - INGOLSTADT 0–0

Dette var annen kamp på rad den norske keeperen har holdet nullen for sin tyske klubb.

Ingolstadt kunne trengt alle poengene for å ikke falle av i kampen om de to øverste plassene i 2. Bundesliga, men måtte nøye seg med ett poeng i det målløse oppgjøret mot Erzgebirge Aue.

Dermed ligger Nylands Ingolstadt på 5.-plass på tabellen med 33 poeng, og det er sju poeng opp til Nürnberg på 2.-plass. I tillegg har Ingolstadt én kamp mer spilt enn Nürnberg.

Målløst ble det også for Gustav Valsvik og hans Eintracht Braunschweig søndag. Nordmannen spilte hele bortekampen mot Sandhausen i gjestenes midtforsvar og ble av nyhetsbyrået DPA trukket fram som sitt lags bestemann.

For Braunschweig ga poenget litt pusterom i bunnstriden.

(©NTB)

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball