Ødegaard vant på 18-årsdagen - men Rennes skal ha mistet interessen

Martin Ødegaard kunne juble for seier på dagen han ble myndig. 18-åringen bidro til at Real Madrid Castilla slo Albacete 3-1 på tredje nivå i spansk fotball.

Martin Ødegaard spilte hele kampen på 18-årsdagen da Real Madrid Castilla tok en etterlengtet seier.  Foto: NTB scanpix

fotball

Det var en etterlengtet trepoenger for Castilla. Laget hadde fem strake kamper uten seier før lørdagens oppgjør.

Ødegaard var med i det oppbyggende spillet før 1-0-målet etter 14 minutter. Victor Campuzano satte ballen i nettmaskene.

Enzo Zidane økte til 2-0 på et vakkert frispark etter halvtime, mens Federico Valverde scoret Castillas tredje for kvelden tidlig i annen omgang.

Albacete reduserte med et hodestøt 20 minutter før slutt.

Ifølge rapportene viste bursdagsbarnet Ødegaard mye godt pasningsspill. Kampen kan ha vært hans siste for Real Madrids B-lag. Ved nyttårsskiftet åpner overgangsvinduet, og mange tror Ødegaard blir lånt ut til en klubb som spiller på et høyere nivå en spansk 3. divisjon.

På utlån?

Det har lenge gått mot at Martin Ødegaard skal bli utlånt fra Real Madrid. I sommer var Rennes frempå og ønsket seg midtbanespilleren.

Men nå skal den franske klubben ha mistet interessen. Det melder avisen Ouest-France, oversatt av Dagbladet.

Grunnen til det skal være at den tidligere Manchester United-profilen Mikael Silvestre er ferdig som trener i klubben. Det skal ha vært han som var mest ivrig på å få det norske stortalentet til klubben.

(©NTB)