Premier League-stjerne arrangerte julemiddag for hundrevis av hjemløse

Steven Naismith med en flott førjulsgest.

Steven Naismith har suksess på banen, og har et hjerte av gull i tillegg.   Foto: Reuters/skjermdump Twitter

fotball

Everton-spiller Steven Naismith fikk virkelig juleånden over seg onsdag, og bestemte seg for å gjøre noe flott for de trengende i hjembyen Glasgow i Skottland.

Midtbanespilleren arrangerte julemiddag for hundrevis av hjemløse fra den skotske byen. Naismith samarbeidet med veldedighetsorganisasjonen Loaves and Fishes, som hjelper de som ikke har det så lett i Glasgow.

— Ydmyk og inspirert

— Jeg er så priviligert at jeg har muligheten til å hjelpe Denis (Curran, mannen bak Loaves and Fishes) og hans lag med hjelpere med det de gjør for folk her i byen, sa Naismith ifølge Daily Mirror.

Avisen skriver at det ikke er første gangen Naismith gjør en veldedig handling. Tidligere har han sørget for at billetter til Evertons kamper blir gitt ut på jobbsenterne i Liverpool, slik at de som er uten arbeid kan komme seg på kamp.

— Å gi dem et varmt måltid, klær, matvarer og det kanskje viktigste: en varm velkomst fra mennesker som bryr seg, det gjør meg ydmyk og inspirert, sa Naismith.

— Føler meg heldig

Tidligere har den skotske midtbanespilleren uttalt:

Steven Naismith scoret tre mot Chelsea tidligere i sesongen, og stakk av med matchballen.   Foto: Reuters

— Jeg kommer fra arbeiderbakgrunn og har sett selv hva arbeidsløshet kan gjøre med folk, familier og samfunn. Jeg føler en plikt til å hjelpe der jeg kan.- Jeg føler meg heldig med tanke på de mulighetene jobben min har gitt meg og min familie, sa Naismith.

Denis Curan hyller Naismith for arbeid han gjør:

— Vi setter virkelig pris på Stevens støtte og omtanke. I tillegg til pengene han har donert, så er hans tilstedeværelse umulig å sette en pris på. Telefonene og donasjonene vi har mottatt er fantastiske, sier han ifølge Liverpool Echo.