Presset Solskjær forberedt på samtaler med eieren

Cardiff-manager Ole Gunnar Solskjær innrømmer at han er under press etter å ha blitt pepet av banen mot Middlesbrough.

Ole Gunnar Solskjær føler presset etter en skuffende sesongåpning i Cardiff (Arkivfoto)  Foto: Rebecca Naden / Reuters

fotball

1-0-tapet var det tredje på de siste fire kampene. Ifølge nettstedet Wales Online har Cardiff-supporterne fullstendig vendt Solskjær ryggen. En avstemning nettavisen har gjennomført, viste onsdag morgen at 77 prosent ønsker nordmannen fjernet.

Solskjær innrømmer at jobben hans ikke er trygg. Han er forberedt på samtaler med klubbeier Vincent Tan etter tirsdagens nederlag.— Om du ikke får resultater, er du selvfølgelig under press. Vi hadde ikke ventet å være der vi er (17.-plass) etter sju kamper. Vi visste at det ble noen tøffe kamper, men vi forventet mer enn ett poeng fra fire kamper, sier Cardiff-sjefen ifølge Wales Online.

Søvnløs

— Du må beholde troen. Jeg kommer ikke til å sove mye etter dette fordi prestasjonene og posisjonen i ligaen har ikke vært bra nok. Men jeg er optimist. Jeg må kanskje snu ting rundt, fortsetter Solskjær.

Den tidligere Molde-manageren mener laget mangler selvtillit. Selv håper han å få mer tid til å snu situasjonen og sikte mot opprykk.

— For øyeblikket får jeg betalt for å gjøre mitt beste for Cardiff. Jeg får noen søvnløse timer, gjør meg klar for å kjøre videre, og så ser jeg om jeg kan det.

Cardiff spiller neste kamp borte mot Derby lørdag.

Latterliggjør rotasjon

I Wales Onlines kampgjennomgang får nordmannen tyn så det holder:

«Solskjær gjorde "bare" fire endringer denne gangen. Det positive, på en måte, får være at han denne gangen, for første gang denne sesongen, beholdt det samme spissparet i to kamper på rad. Kenwyne Jones og Federico Macheda startet sammen. De dårlige nyhetene er at de ikke klarte å spille sammen.»

Det eneste virkelige positive de finner fra kampen er debuten til Enrique Kike Garcia.

«Landslagsspilleren fra Gabon var imponerende, spesielt med tanke på at han fremdeles ikke er blitt kjent med sine lagkamerater.»