RBK-signeringen: - Jeg er strålende fornøyd med å komme til en så stor klubb

Elba Rashani (22) gleder seg til å komme i gang med Rosenborg.
fotball

Lerkendal (adressa.no): Mandags formiddag signerte Rosenborg en ny venstreving. Elba Rashani kommer fra danske Brøndby til trønderne. Det er snakk om en låneavtale på ett år, med opsjon på kjøp.

Mesterligaen

Rashani har allerede godt over 50 eliteseriekamper i Norge og har også debutert i Europaligaen. Nå venter Champions League-kvallik for Rosenborg og venstrevingen.

— Jeg gleder meg. Rosenborg er en stor klubb og det er en drøm å få spille i gruppespillet i Mesterligaen, forteller venstrevingen.

RBK-klar: Elbasan Rashani er ferdig i Brøndby.  Foto: GLEN MUSK

Han er allerede godt kjent med Kjernen og er glad for at nå er på deres side.— Jeg har spilt på Lerkendal før og det har alltid vært god stemning her. Vi kommer til å få gode opplevelser sammen annenhver uke på hjemmebane og det blir stas, fortsetter han.

BAKGRUNN:

Invitasjon til supporterlåt

Tidligere har han ikke hatt noen kreative supporterlåter om seg selv, annet enn klapping. Nå håper han at Rosenborgs supportere kan trikse sammen en bra låt.

— Det har bare vært klapping og roping av navnet mitt. Jeg har et eksotisk navn, så det er sikkert ikke så vanskelig å finne på noe kreativt, sier han spøkefullt.

Tidligere Odd-gutt

Den unge venstrevingen spilte sine Eliteseriekamper for Odd, før han gikk til danske Brøndby. Han har én uoffisiell landskamp for Kosovo og kan dermed spille for Norge, dersom han blir kalt opp.

Odd solgte både Elba Rashani og Fredrik Semb Berge til Brøndby. Nå har danskene sendt begge nordmennene tilbake til den norske Eliteserien. Odd offentliggjorde signeringen av Semb Berge også mandag.

Les også: