RBKs bestemann ba om framtidsprat etter vrakingen

Sjekk hva Bruttern svarte banens beste mot Fløya.

BA OM MØTE: Jørgen Skjelvik.  Foto: NTB scanpix

fotball

FLØYA — ROSENBORG 0-6

Allerede foran fjorårssesongen ble Jørgen Skjelvik omtalt som Rosenborgs fremtidige venstreback. Men med solid backspill av Micke Dorsin, er det tronskiftet i beste fall utsatt.

Møttes etter sesongstart

Etter mye benkesliting så langt i sesongen, ba Skjelvik nylig om et møte med trenerduoen.

— Jeg vil ikke bli sittende på benken, det er ikke bra for min karrière. Derfor ønsket jeg praten med Kåre og Erik. Jeg ville høre hva de tenkte, hvilke planer de har for meg, sier han.

Uvisst når plassen er hans

Svaret Skjelvik fikk, er at han er den fremtidige venstrebacken i Rosenborg. Men svaret på når han blir det, fikk han ikke.

— De var ikke konkret på tid, de sa bare at vi må finne rett timing på det. Men spørsmålet er hvor lenge jeg må vente. Jeg gidder ikke sitte her i tre sesonger på benken, sie han – og innrømmer at svarene fra trenerduoen var omtrent som forventet.

— Det var cirka som ventet, ja. Det er forståelig at de ikke kan gi meg noe nøyaktig tidspunkt. Det laget som har spilt til nå har vært best, og det må jeg bare finne meg i - selv om jeg ikke er fornøyd med å sitte på benken. Det skal jeg ikke være. Da kan jeg likegodt bare kutte ut fotballen, sier han.

Nødvendig kamptrening

Med to målgivende pasninger samtidig som han skaffet laget straffespark, var 23-åringen RBKs beste da laget lett gikk videre til tredje runde i cupen

— Jeg tar all kamptrening jeg kan få jeg nå, og det var deilig med nitti minutter i dag. Man blir ikke bedre av å bare sitte på benken, og man jobber med de samme tingene selv om man spiller mot et 3.divisjonslag. Men en god kamp gir meg ikke plassen på laget, sier han.