Ranheim-børsen: Briljerte i sin første eliteseriekamp på åtte år

Ikke siden august 2010 har Mads Reginiussen spilt fotball på øverste nivå. Mot Haugesund så det ikke ut som han hadde gjort noe annet siden.

Her gratuleres Mads Regiuniussen etter en scoring mot Haugesund.   Foto: Morten Antonsen

fotball

To mål og en målgivende i 4-2-seier over Haugesund. Åtte på børs og soleklart Dagens Ivers. Det er fasiten for søndagen til Ranheims midtbanekriger.

Til tross for strålende kamper for blåtrøyene i fjæra i mange år, har ikke finnmarkingen blitt plukket opp av en eliteserieklubb.

Etter opprykket har Reginiussen slitt med overtråkk og har dermed måttet sett de tre første rundene fra sidelinjen. Nå er han tilbake. Det kan bli mer morro.

Her er børsen fra Ranheims tredje seier i Eliteserien - på fire forsøk! 

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball