Ranheims superspiss vrakes fra start i 16. mai-kampen

Ranheim-spiss Michael Karlsen starte ikke mot Kristiansund.

PÅ BENKEN: Michael Karlsen starter ikke i bortekampen mot Kristiansund. I stedet får Andreas Helmersen sjansen.  Foto: Bertinussen, Rune Stoltz / NTB scanpix

fotball

KRISTIANSUND STADION: Inn fra start på spiss-plass kommer i stedet Andreas Helmersen. Helmersen har startet tre kamper og blitt byttet inn i fem kamper tidligere i sesongen før kveldens oppgjør.

Etter det Adresseavisen forstår skal det ikke være noe dramatikk bak at Michael Karlsen ikke er med fra start. Sannsynligvis dreier det seg om at stjernespissen hviles etter en rekke tøffe kamper, eller at trener Svein Maalen rett og slett vil ta nordmøringene på senga.

Veteranen er ikke med

Ranheim hadde ikke vunnet på tre kamper da de tok tre nye poeng mot Odd i forrige serierunde. En av målscorerne fra snuoperasjonen mot Odd, Øyvind Storflor, er heller ikke med i troppen til dagens kamp mot Kristiansund. Med i troppen som skal sørge for 16. mai-fest for laget fra fjæra er derimot Sivert Solli.

Midten av tabellen

Hjemmelaget Kristiansund har ikke hatt helt den samme flyten i starten av denne sesongen som på tampen av forrige sesong, og ligger før kveldens oppgjør på en 10.-plass på tabellen med ti poeng. Det er sju poeng bak Ranheim, som har hatt en eventyrlig start på sesongen.

Kan Ranheim fortsette oppturen med en seier mot Kristiansund på fotballens festdag?

Disse elleve starter for Ranheim:

Even Barli - Aslak Fonn Witry, Daniel Kvande, Christian Eggen Rismark, Aleksander Foosnæs - Kristoffer Løkberg, Eirik Valla Dønnem, Mads Reginiussen - Kim Riksvold, Andreas Helmersen, Erik Tønne.

Kristiansund BK: Sean McDermott - Bent Sørmo, Dan Peter Ulvestad, Nikita Baranov, Erlend Sivertsen - Stian Aasmundsen, Mido, Pål Erik Ulvestad, Sondre Sørli - Benjamin Stokke, Daouda Bamba.

Hør den sylferske utgaven av Rasmus&Saga her:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball