Real Madrid-kapteinen reagerer på rivalens beskyldninger

Barcelona-forsvarer Gerard Pique mener Real Madrid blir hjulpet av dommerne i årets La Liga-sesong. Det får landsmann Sergio Ramos til å reagere.

AMPER STEMNING: Gerard Pique og Sergio Ramos kjemper om ligatittelen for henholdsvis Barcelona og Real Madrid.   Foto: NTB scanpix

fotball

Real Madrid-stopper Ramos synes Pique bør passe sine egne saker.

Pique hjalp Barcelona til en 2-1-seier borte mot Atlético Madrid i helgen. Etter kampen fikk han se tittelkandidat Real Madrid vinne 3–2 mot Villarreal i en kamp som ikke var uten kontroverser. Det fikk Pique til å ta til Twitter.

Midtstopperen hintet om at Real Madrid ble hjulpet av dommeren og postet tidligere avisartikler som handlet om dommerfeil som gikk imot Barcelona og dommerfeil som gikk i Real Madrids favør.

– Mot de samme lagene, åtte poeng, skrev han. Tilsynelatende som en referanse til forskjellen i poeng forårsaket av de påståtte dommerfeilene som involverer Real Madrid og Barcelona.

– Vet hvordan Pique er

Feilene Pique viste til handlet blant annet om et mål han selv scoret som ble feilaktig annullert, samt et mål Sergio Ramos scoret for Real Madrid, men som skulle vært annullert for offside.

Det fikk Ramos selv til å reagere.

– Jeg ville vært overrasket om det kom fra (Lionel) Messi. Men vi kjenner Pique og vi vil ikke henge oss opp i det. Vi vil tenke på oss selv, som handler om å vinne hver kamp og sikre ligatittelen, sa Ramos og fortsatte.

– Alle må passe sine egne saker. Heldigvis har vi alt i egne hender. Vi konsentrerer oss om å forbedre oss og gjøre det vi må.

Real Madrid topper La Liga. Laget har ett poeng ned til Barcelona, men har samtidig en kamp færre spilt enn katalanerne.

(©NTB)