Riise blir fotballekspert: – Da slipper jeg å sitte i sofaen og klø meg i ræva

Bjørn Helge Riise har fått bekreftet prolaps i ryggen.

Bjørn Helge Riise blir fotballekspert i Eurosport.   Foto: Schrøder, Tor Erik / NTB scanpix

fotball

Bjørn Helge Riise har vært ute av spill for Aalesund siden slutten av april med en alvorlig ryggskade. Når han er tilbake på banen er uvisst.

– Jeg har fått bekreftet prolaps i ryggen og det er selvfølgelig veldig kjedelig. Nå skal vi prøve behandling neste uke for å se om det vil hjelpe, og om prolapsen vil kunne trekke seg tilbake etter hvert, sier Riise til Eurosport.no.

Dersom behandlingen ikke fungerer kan det bli snakk om operasjon for 33-åringen. Uansett er det ingen som kan si når han er tilbake på banen.

Derfor har han nå fått ny jobb, og på lørdag debuterer han som fotballekspert for Eurosport.

– Jeg er veldig interessert i fotball, og syns det er utrolig kjedelig å sitte å se på at lagkameratene mine og andre forbereder seg til kamp. Dette er en super måte å holde seg innenfor miljøet og få være med på kamper. Jeg tror det blir veldig moro. Og så slipper jeg å sitte i sofaen og klø meg i ræva, sier Riise til Eurosport.

Han håper at han kan bidra med fotballfaglig kompetanse, og sin kjennskap til lag og spillere.

Fra før har Eurosport flere eksperter med lang fotballkarrière bak seg, blant andre Thomas Myhre og Kjetil Rekdal.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball