Riise holdt ut lengst av Aalesund-spillerne

Bjørn Helge Riise var best blant tangotrøyene på den såkalte jojo-testen.

BEST I TEST: Bjørn Helge Riise  Foto: Eskild Flydal

fotball

Tirsdag gjennomførte AaFK en jojo-test, som man bruker å gjøre noen ganger i året. Bjørn Helge Riise var naturligvis en av favorittene til å vinne, og han holdt ut lengst.

– Bjørn Helges resultat er på et ganske bra nivå, men på sitt beste har han klart bedre, sier fysioterapeut Jonas Nordal.

Den som var nærmest å slå AaFK-kapteinen, var Adam Arnarson. Edwin Gyasi måtte gi seg først, men nederlenderen har slitt med lysken den siste tiden.

– Vi har fått noen gode svar etter denne testen, sier han.

– Hvordan ser det ut totalt sett?

– Mitt førsteinntrykk, uten at jeg har analysert resultatet, er at gjennomsnittet av spillerne er blant de beste resultatene vi har hatt på denne testen, sier Nordal.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball