Ronaldo-trippel da Real Madrid banket Sociedad

Cristiano Ronaldo var i fyr og flamme da Real Madrid slo Real Sociedad.
fotball

REAL MADRID - REAL SOCIEDAD 5–2

Cristiano Ronaldo scoret tre mål da Real Madrid slo Real Sociedad hele 5-2 hjemme i La Liga lørdag.

Lucas Vázquez og Toni Kroos tegnet seg også på scoringslisten for hjemmelaget, mens Jon Bautista og Asier Illarramendi nettet for gjestene.

Real-rival Atlético vant 1-0 borte mot Malaga tidligere lørdag. Antoine Griezmann ble matchvinner for gjestene.

Barcelona topper La Liga med sine 58 poeng, seks poeng foran Atlético på annenplass. Treer Real Madrid er ti poeng bak byrivalen, men har en kamp til gode. Det samme har Barcelona.

(©NTB)

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball