Rørt Ingebrigtsen: – Jeg kommer til å slite med å gå i morgen, men det var verdt det

Kåre Ingebrigtsen fikk ikke mange minuttene, men nøt hvert eneste minutt foran 11.000 tilskuere i showkampen.

Her bytter Kåre Ingebrigtsen med Sverre Brandhaug.  Foto: Richard Sagen

fotball

Rosenborg 1900 - Rosenborg 2000 9-11 (5-6)

Lerkendal: – Det å være med her å spille foran 11.000 tilskuere, var helt fantastisk.

Det sa Kåre Ingebrigtsen etter hans fire-fem minutter på banen i det han selv beskrev som en oldboys-kamp.

Og for en kamp det var for publikummet som møtte opp på Lerkendal.

Dårlige knær

Hele tjue scoringer ble de vitne til. Ingen av Ingebrigtsen, men dårlig knær gjorde at den nåværende RBK-treneren ikke kunne holde ut lenge.

– Jeg har noen dårlige knær, så jeg burde egentlig ikke spilt i det hele tatt. Jeg kommer til å slite med å gå i morgen, men det var verdt det, sier en tydelig beveget Ingebrigtsen.

Imponert av nivået

Han ønsket ikke å trekke frem noen enkeltspillere da vi spurte hvem som imponerte RBK-treneren mest.

– Alle imponerte meg. Det var noen på banen som fortsatt er aktive og vi så at det var mye klokskap utpå der, sier han videre.

Stolt

Og det at det nettopp var over 11.000 og så på oldboys-kampen gjorde Ingebrigtsen stolt.

– Det sier alt om Rosenborg og det fellesskapet vi har. Alle er stolte over å tilhøre RBK og sammen er vi et kollektiv, hele gjengen, sier han avslutningsvis.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball