SE VIDEO: Gianluigi Donnarummas vanvittige redning kan ha avgjort gullkampen

Spissen ristet på hodet i flere sekunder etter Milan-keeperens inngripen.
fotball

Se redningen i videovinduet over.

AC MILAN-NAPOLI 0–0

Juventus kan øke luken i toppen av Serie A etter at gullutfordrer Napoli snublet med 0-0 borte mot Milan.

En megaredning fra Milans unge keeper Gianluigi Donnarumma (19) på overtid sørget for målløst møte på San Siro.

Dermed kan Juventus med seier hjemme mot Sampdoria senere søndag øke luken på toppen av Serie A-tabellen til seks poeng. Med seks runder igjen, vil det mest sannsynlig være umulig å hente inn.

Søndag skapte både Milan og Napoli flere sjanser, men uten å ta vare på mulighetene som bød seg.

Gianluigi Donnarumma vartet opp med en sinnsyk redning i kampen mot Napoli.  Foto: AP

Nærmest var Napolis innbytter Arkadiusz Milik, men redningen fra Donnarumma ga en hjelpende hånd til serieleder Juventus.

– For en redning. For en redning. Det må være en av de største redningene denne sesongen, sa Viasat-kommentator Arnstein Friling på direkten.

Milik ristet på hodet i flere sekunder etter redningen - tilsynelatende sjokkert over Donnarummas prestasjon.

19 år gamle Donnarumma spilte sin 100. kamp og er dermed tidenes yngste spiller som når så mange kamper i Serie A. Han anses å være blant verdens aller største fotballtalenter.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball