Se Bardal herje i lufta – som keeper!

— Ingen store tabber, sier hopperen etter ilddåpen i 5. divisjon.
fotball

BEISTAD (adressa.no): Han har herjet i luftrommet denne vinteren, Anders Bardal. Og toppet det med bronse i Sotsji i februar.

Nå er hoppsesongen over, uten av verdensmesteren i hopp har sluttet å sveve av den grunn.

Lørdag sto han nemlig i mål da 5. divisjonslaget Beistad møtte Lånke på hjemmebane. Og klarte seg meget fint – særlig i feltarbeidet. Spensten kunne ingen matche, og etter 45 minutter kunne keeperen konstatere at laget hans ledet 2-1 – og at målet han hadde sluppet inn ikke var noe å gjøre ved.

Da takket Bardal for seg – og fra sidelinjen så han at grunnlaget var lagt. Beistad vant nemlig oppgjøret 2-1. — Jeg er for så vidt fornøyd. Jeg gjorde ingen store tabber, og vi ledet da jeg gikk av. Det er bra det, gliser Bardal til adressa.no

Kun én kamp

Bardal.jpg 

Hopperen spilte mye fotball som ung, men la opp da han skulle begynne på videregående fordi det ikke lot seg kombinere med knallhard satsing i bakken. Men han viste at han hadde vært på en bane tidligere, og var en (naturlig nok, kanskje), spretten sisteskanse.Samtidig blir det med den ene gjesteopptredenen for Beistad. Nå er det tilbake til grunntrening foran sesongen som handler om VM i Falun og hoppuka.

— Jeg kom til denne kampen uten keepertrening overhodet, og satset på at nybegynnerflaks skulle holde. Det var artig; lit smårotete i starten, men jeg kom meg, sier han.

— Men dette var mest for show. Det blir nok ingen flere kamper, melder Bardal.

Sto for konkurrenten

Årsaken til at Bardal var med, er den akutte keepermangelen i Beistad. Flere ganger har klubben vært ute og annonsert etter keeper, og etter en forespørsel syntes Bardal det var en artig gimmick å være med på. Selv om Beistad er konkurrent til Egge, moderklubben.

— Jeg får håpe det går bra for Egge akkurat i dag, smiler han.