Se Brann-kapteinen hylle Vestlandet, Bergen og Brann i ny bryllupsvideo

– Det er vår takk til folket i Bergen og Norge, sier Vito Wormgoor.
fotball

I en film produsert av nederlandske Diamond Productions viser Vito Wormgoor frem kjærligheten til konen, Bergen, Vestlandet og Brann.

Sammen med konen Naomi reiste Branns kaptein fylket rundt for å filme, og omgitt av vestlandske fossefall, vakre fjorder, fergen «Etne» og ikke minst Brann Stadion og Fløyen, viser de to frem sin begeistring for hverandre.

– Jeg er veldig fornøyd med filmen. Vi viste den på storskjerm i bryllupet vårt like før festen begynte med første dans, forteller Wormgoor.

Giftet seg lørdag

Lørdag for tre dager siden ga Vito og Naomi hverandre sitt ja. Bryllupet sto i Utrecht i Nederland, og 160 gjester var til stede for å feire Brann-kapteinen og konens store dag.

– Gjestene likte videoen godt og mange kom bort til meg og sa at «jeg har vært i mange bryllup, men dette var fantastisk.» Folk la merke til at alle detaljer var på plass, sier Wormgoor.

Det passet godt å gifte seg akkurat denne helgen i og med at Brann hadde spillefri på grunn av at det var landslagshelg.

VAKKERT: Vito og Naomi Wormgoor liker seg svært godt i Norge.  Foto: Diamond Productions

Naomi og Vito har vært et par i 10 år, og har tre jenter på henholdsvis seks, fire og ett år. Nå er de også gift. Ideen til å lage en video fra Norge sprang blant annet ut at de trives så godt her.

Videoen som ble vist i bryllupet slutter i Nederland, men den avslutningen er klippet bort på filmen BT har fått.

– Norge og Bergen er fantastisk flott, men jeg tror det er mange som ikke legger merke til det. Videoen er vår takk til folket her, sier Wormgoor.

Marengo som gjest

Videoen holder profesjonell kvalitet, og er laget av en kjenning av Wormgoor.

– Det er ikke vanlig å lage slike videoer før bryllup – heller ikke i Nederland – men vi hadde lyst til å gjøre det, sier Wormgoor.

Brann var for øvrig representert med Ludcinio Marengo i Wormgoor-bryllupet.

– Jeg inviterte noen andre spillere også, men det var bare Marengo det passet for denne gangen, forteller Wormgoor.

Brann-kapteinen fikk fri fra trening mandagen og hadde dermed en ekstra dag å komme seg på etter bryllupsfesten.

– Men nå har jeg fullt fokus på kampen på søndag, lover Wormgoor.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball