Se Ranheims cupdrama mot Strømsgodset

Adressa.no viser kampen direkte klokken 18.30.

Se kampen på Adressa.no: Strømsgodset - Ranheim.  Foto: Jon Olav Nesvold / BILDBYRÅN NORWAY

fotball

I samarbeid med NRK streamer Adressa.no 4.runde-kampen mellom Strømsgodset og Ranheim.

I potten ligger en kvartfinale-billett.

Og etter en sterk snuoperasjon mot Sarpsborg søndag, og en sensasjonell andreplass på tabellen, er det en offensiv Ranheim-gjeng som er på vei sørover torsdag ettermiddag.

RBK-utlånte Andreas Helmersen, som nå er ønsket i Ranheim sesongen ut, tror nemlig det er mulig for klubben å gå hele veien til Ullevaal:

– Vi har kvalitet til det, og kan gjøre det. Men da må vi være like skjerpet som vi har vært hittil. Vi må ta hver kamp og motstander på alvor, og ikke minst spille vårt eget spill, sa han til Adresseavisen onsdag.

Kampstart er 18.30!

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball