Se TUIL-spillerens drømmemål mot Start: – Jeg traff godt

Med et fantastisk langskudd scoret Steffen Skogvang Pedersen (24) sitt vakreste mål hittil i karrieren.

TUIL-JUBEL: Her jubler Steffen Skogvang Pedersen etter en scoring mot Grorud.  Foto: Rune Stoltz Bertinussen

fotball

TUIL-backen første laget sitt opp i 2–1-ledelse mot Start i 2. omgang med et nydelig langskudd som føk inn i nettmaskene.

– Jeg traff godt der. Det var artig å se den gå inn, smiler Skogvang Pedersen om sin scoring i det 49. minutt.

– Jeg fikk ballen midt på deres banehalvdel og førte den oppover i banen. Jeg tenkte at jeg skulle sentre ut til Vegard på siden, men ombestemte meg og klinket til. Det var et godt treff og artig å se den gå i mål, beskriver han.

Scoringen kan de se etter cirka 40 sekunder i videoen nedenfor:

Han rangerer søndagens scoring høyt oppe på sin egen «best of»-liste.

– Det er en av mine aller beste scoringer noen gang. Jeg hadde et ganske fint mot Strømmen tidligere i år. Det var også et langskudd. I farta kommer jeg ikke på noen som er like bra som disse to målene, sier Skogvang Pedersen.

– Litt kjipt

Det ble til slutt 2–2 i Kristiansand, etter en scoring av tidligere TIL-aktuelle Kristjan Floki Finnbogason i det 81. minutt.

– Vi skal egentlig si oss fornøyd med ett poeng borte, men det føles litt kjipt når vi har ledelsen såpass lenge. Men totalt ser er det bra med ett poeng borte mot et av de beste lagene, sier Skogvang Pedersen.

TUIL er nå relativt trygt plassert på 10.-plass 1.-divisjon med 25 poeng etter 21 kamper. Det er ni poeng ned til Fredrikstad på kvalikplass, mens det er fem poeng opp til Ullensaker/Kisa som har den siste playoff-plassen.

– Hovedmålsettingen vår er å berge plassen. Vi er et nyopprykket lag og vil stabilisere oss dette nivået. Det er små avstander fra toppen til bunnen, så vi få se hvordan vi ligger an etter hvert. Men først og fremst vil vi berge plassen, sier TUIL-backen.

Kontrakten hans går ut etter årets sesong.

– Det har jeg ikke tenkt så mye på. Jeg har fokus på neste kamp og vil levere så godt som mulig. Framtiden får vi ta senere, sier Skogvang Pedersen.

– Enn hvis TIL skulle vise interesse?

– Man har alltid ambisjoner om å spille på et høyere nivå, men jeg tenker ikke på det nå.

Florø i neste

TUIL tok ledelsen mot Start etter et selvmål av Tapio Heikkilä i det 11. minutt. Minuttet før pause utlignet Steffen Lie Skålevik for Start. Etter hvilen scoret altså lagene en gang hver og dermed poengdeling i Kristiansand.

– Jeg synes vi har levert gode kamper mot Sandnes Ulf, Arendal og Start. Det er marginer imot som gjør at vi ikke har vunnet. Vi har selvtillit i laget, og det at vi tar poeng borte mot en av de aller største opprykksfavorittene er noe å bygge videre på til neste kamp, sier Skogvang Pedersen.

Den er mot borte Florø 3. september.

– Dette er en så jevn divisjon at alle slå alle. Leverer vi godt, så kan vi slå Florø borte, sier Steffen Skogvang Pedersen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball