Se feberredningen fra den TIL-aktuelle 16-åringen

Andreas Berntsen Løvland (16) med tigersprang på Alfheim.

Andreas Berntsen Løvland med et solid tigersprang.   Foto: Magnus Joki Arild

fotball

Andreas Berntsen Løvland fra Nordkjosbotn blir spådd en lysende framtid som målvakt – og tirsdag kveld fikk vi se hvorfor.

16-åringen ble byttet inn i pausen, og allerede etter få minutter markerte han seg med en feberredning på heading fra Sindre Duurhuus (16).

– Det er litt flaks. Jeg hopper akkurat i det han header, og satser på å få en hånd eller noe på ballen. Så klarer jeg å få den over tverrliggeren. Jeg fikk godfølelsen etter den – det hjalp på selvtilliten, sier Berntsen Løvland.

Andreas Berntsen Løvland (16).   Foto: Magnus Joki Arild

Har trent med TIL

16-åringen har store ambisjoner på fotballbanen, og trente med TIL 2 i vinter.

– Jeg har lyst til å satse som keeper. Det er det jeg har mest lyst til akkurat nå. Jeg driver på med skiskyting om vinteren også, men akkurat nå klaffer det bedre på fotballbanen.

– Er det interessant med TIL-spill?

– Det hadde vært artig. Så lenge alt klaffer med skole og kjøring og sånt, så kan det godt hende. Det var gøy å få den sjansen i vinter, sier 16-åringen.

Effektive Nordkjosbotn

Han sto en god 2. omgang da Nordkjosbotn klarte 2-2 i går borte mot TIL 3.

– Vi lå mye presset. Vi var litt heldig, men vi sto godt i forsvar og var effektiv i angrep. Da fortjener man poeng, smiler unggutten.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball