Se, Rushfeldt scorer igjen

Sigurd Rushfeldt (41) brukte fem minutter på å finne nettmaskene da han spilte kamp for første gang på over to år.
fotball

Tidenes toppscorer i norsk fotball la opp etter 2011-sesongen etter å ha scoret 172 mål på toppnivå. Sist han scoret var for TIL 20. november 2011. Da scoret han to mål mot Rosenborg

I dag var han tilbake på banen med to mål for 4.-divisjonslaget Lyngen/Karnes da de slo rivalen Lyngstuva.

VIDEO: SE MÅLET ØVERST I SAKEN

Kamprusten

— Det var artig å være tilbake. Jeg merker at jeg var litt kamprusten, sier Rushfeldt til iTromsø.

Sigurd Rushfelt 2.jpg 

Rushfeldt ble veldig sentral for Lyngen/Karnes og brukte fem minutter på å score sitt første mål i comebacket.— Jeg var først på en corner ved første stolpe og headet den inn, sier Rushfeldt.

Sigurd Rushfeldt (41) brukte fem minutter på å finne nettmaskene da han spilte kamp for første gang på over to år.  Foto: Torbjørn O. Karlsen

Det andre målet kom etter et innlegg som han enkelt styrte i mål til 3-1 etter 74 minutter.— Et typisk spissmål.

Noe comeback på høyere nivå kan vi derimot ikke vente oss.

— Det trenger ingen å være redd for, sier han.

- God stemning

Selv om ikke rammene var de samme som storscoreren med bakgrunn fra både spansk, engelsk og østerrisk fotball likte han å spille igjen.

— Det var veldig god stemning, og mye folk på tribunen. Både vi og Lyngstuva hadde en stor fanskare som lagde liv, sier Rushfeldt.

Han varsler flere kamper for 4.-divisjonslaget.

— Jeg er med når jeg har tid, sier Rushfeldt som feiret seieren med å kjøre hjem til familien i Tromsø fra Lyngseidet.

— I morgen blir det feiret med softis i toget, humrer Rushfeldt.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball