Selger sin beste spiller - én dag før Molde-kampen

John McGinn blir beskrevet som «en superstjerne».

Her jubler John McGinn sammen med lagkamerat Dylan McGeouch under en kamp i 2016. Nå er McGinn solgt til Aston Villa.  Foto: REUTERS

fotball

Torsdag møter Molde den skotske klubben Hibernian til Europa League-kvalifisering. Nå mister Hibernian sin beste spiller.

Onsdag bekreftet klubben på sine hjemmesider at John McGinn (23) er klar for Championship-klubben Aston Villa.

Da sesongens beste spiller skulle kåres i skotsk fotball tidligere i år, var McGinn én av fire nominerte.

Hibernian-manager Neil Lennon sparte ikke på superlativene da han ble spurt om McGinn tidligere denne uken.

– Vi har en absolutt superstjerne her og jeg håper å jobbe med ham litt lenger, sa Lennon da.

– Hans fysikk, overblikk, målene han scorer – han er en komplett midtbanespiller for øyeblikket, fortsatte Lennon.

Hibernian-Molde starter klokken 20.45 torsdag kveld.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball