Russisk spiller aktuell for TIL

Tidligere Anzhi-spiller er aktuell for Tromsø IL.

TIL-AKTUELL: Shamil Gasanov fra Russland.  Foto: TIL.no

fotball

Shamil Gasanov (24) kan bli TIL-spiller før overgangsvinduet stenger onsdag.

Den russiske midtbanespilleren var på trening med Gutan i dag.

– Vi har gjennom et agentnettverk i Moskva fått hit en spiller som har en bra CV. Han har spilt i Anzhi i toppserien i Russland. Vi vil sjekke han ut hvem han er og hvordan han ser ut medisinsk og fysisk samt fotballmessig. Han er her i utgangspunkt i dag og i morgen, og så får vi se hva vi lander på, sier sportssjef Svein-Morten Johansen til klubbens hjemmeside.

24-åringen er 185 centimeter høy og har spilt 33 kamper for Anzhi etter debuten i 2015. Per nå har han ingen kontrakt, og TIL må derfor ikke ut med noen overgangssum.

TIL vurderer å tilby Gasanov en avtale ut 2017 - med mulighet for forlengelse.

– Han har bra statistikk og bra verdi i markedet om man ser på Transfermarkt (5,6 millioner). Så dette kan være en bra mulighet for oss. Det er viktig for oss å se om vi kan få bruk for han med en gang og om han kan ta den norske ligaen umiddelbart, sier Johansen.

– Han er ganske ung og spilt en del i den russiske ligaen, så det er en interessant spiller. Den serien holder på sitt beste et veldig høyt nivå, legger han til.

Gasanov håper selvsagt på kontrakt med Tromsø IL.

– Jeg har fått et godt inntrykk og det virker å være en flott klubb, sier 24-åringen.

iTromsø oppdaterer saken!

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball