Sondre Flaat feirer 1–0 scoringen mot Frigg lørdag, men seieren glapp på overtid for Skarp. Sondre Flaat feirer 1–0 scoringen mot Frigg lørdag, men seieren glapp på overtid for Skarp. Foto: DANIEL LILLEENG

Sjansesløseriet ble kostbart for Sondre og Skarp

Sondre Flaat ble matchvinner i serieåpningen for Skarp. Etter sesongens første hjemmekamp blir det de misbrukte sjansene Skarp-spissen vil huske best.

Etter den imponerende seieren borte mot Senja i første serierunde var det et Skarp-lag fullt av selvtillit som tok imot den gamle storheten Frigg lørdag formiddag. Lenge så det ut til å gå mot en ny seier for svartrøyene, men en overtidsutlikning av gjestene fra Oslo gjorde at en ny seier og tabelltopp for det nyopprykkede Skarp-laget glapp.

Synet av Skarp-spillere som lå utslått på gressmatten etter at Frigg-spiss Vital Kaba satte inn utlikningen sa alt om hvor bittert poengtapet føltes for Skarp-guttene.

Helt forrige helg- bom etter bom i dag

En som var spesielt skuffet etter kampen var Skarp-spiss Sondre Flaat. Matchvinneren fra forrige helgs seier mot Senja kunne notere seg for en ny scoring, men Friggs utlikning gjorde at det var Flaats enorme muligheter til å avgjøre kampen som vil bli husket best.

– Det er selvfølgelig fryktelig bittert. I dag burde jeg vel vært firemålsscorer, sier Flaat.

Flaat misbrukte store muligheter både i første- og annenomgangen, men så likevel ut til å bli matchvinner helt til Vital Kaba satte inn 1–1 med kampens siste spark på ballen.

– Hadde vi vunnet kampen hadde ikke de sjansene betydd så mye, men når seieren rykter på overtid så er det klart jeg kommer til å tenkte mye på de utover kvelden, sier Skarp-spissen som likevel føler seg i god form etter to scoringer på to kamper.

– Formen er bra, sannsynligvis bedre enn på lenge, avslutter Sondre Flaat.

Skuffet Richardsen

Skarp-profil Øystein Richardsen startet noe overraskende kampen på benken, men var mye involvert i den snaue omgangen han fikk på banen.

– Jeg har hatt ei dårlig treningsuke og da er det helt greit at jeg starterpå banken. Vi har en solid stall og da er det slik det skal være, sier midtbanespilleren som fikk store rom å boltre seg imot slutten av kampen.

– Frigg ga oss mye bakrom og da trives jeg jeg godt, forteller Richardsen som trodde han hadde bidratt til å avgjøre kampen når han serverte innbytter Niklas Olsen på åpent mål to minutter før slutt. Olsen satt ballen sikkert i mål, men jubelen stilnet når Skarp-guttene forsto at linjedommeren hadde markert for offside. En avgjørelse Richardsen skjønte lite av.

– Niklas er jo halvannen meter bak meg når jeg spilte ballen. Det ser jeg, hadde han ikke vært det hadde jeg aldri valgt å spille ballen fra en så god avslutningsposisjon, sier Richardsen som tross det bitre poengtapet var godt fornøyd med sitt lags forestilling.

– Jeg synes vi gjør en kjempekamp. Frigg har ballen mye, men skaper lite mens vi har mange store muligheter. Vi viser igjen at vi absolutt har noe å gjøre i denne divisjonen, avslutter Skarp-profilen.

UTFORSK TEMA: