Skadesmell for Alexander Tettey: – Veldig dårlige nyheter

Nordmannen kan være ute i to måneder.

Alexander Tettey blir borte i minst en måned fra fotballen.   Foto: John Sibley / X01095

fotball

Norwich bekrefter fredag at Alexander Tettey har en skade som gjør at han er ute av spill i minst fire uker.

Det er en skade i leggen som gjør at trønderen må sitte på sidelinja i minst fire uker. Skadeperioden kan bli opp til to måneder.

– Alex ble skadet på trening, da han fikk et slag mot leggen. Det er noe blod i muskelen, som betyr at det enn så lenge er litt uvisst hvor lenge han er ute, sa Daniel Farke, Norwich-trener, på en pressekonferanse fredag.

– Det blir minst fire uker, det kan bli to måneder. Det er veldig dårlige nyheter, men vi må finne en løsning på problemet og takle det best mulig. Han var i veldig god form, og er viktig for laget. Så det er en lei situasjon, sa Farke.

Midtbanespilleren har slitt med en del skader siden han kom til klubben. I mars i år pådro han seg en ankelskade, og spilte ikke resten av sesongen.

Norwich ligger på niendeplass etter 11 kamper i Championship i England. Tettey startet sesongen på benken, men har de siste fem kampene spilt fra start.

Tettey går dermed glipp av møtet med Hull og Markus Henriksen lørdag.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball