Skeie går ikke til Jerv

Vindbjart-spiller Preben Skeie var Jerv-aktuell, men klubbene kom ikke til enighet.

Preben Skeie er Vindbjart-spiller også i 2017.  Foto: Nicolai Gaustad Olsen

fotball

Det skriver Vindbjart på sin hjemmeside. Skeie trente med Jerv en periode i fjor, og Arne Sandstø var klar på at spilleren var ønsket i Grimstad.

— Preben har trent med oss i to uker i høst. Han er en fotballklok spiller med gode ferdigheter, som i tilegg kan 4-3-3 veldig godt. Jeg håper han kommer til oss, og at vi får til en avtale med Vindbjart, sa Jerv-trener Arne Sandstø til Fædrelandsvennen før jul.

Forhandlingene mellom klubbene stoppet imidlertid opp fordi Jerv mente Vindbjart krevde for mye penger for spilleren.

– Det tilbudet Jerv kom med var nesten pinlig, uttalte sportslig leder i Vindbjart, Håvard Karlsen.

Nå er altså overgangen lagt på is.

– Jeg legger ikke skjul på at jeg har lyst til å spille på høyest mulig nivå, men det kommer flere muligheter om jeg fortsetter å jobbe hardt, enten det blir med Vindbjart eller en annen klubb. Jeg ser frem til en bra sesong her med mange nye, spennende spillere, sier Skeie til klubbens hjemmeside.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball