Skjelbred scoret - men Hertha tapte

Wolfsburg ble for sterke.

SCORET - MEN TAPTE: Per Ciljan Skjelbred fortsetter det gode spillet for Hertha Berlin. Her fra en tidligere kamp.  Foto: AP Photo/Markus Schreiber/NTB scanpix

fotball

Per Ciljan Skjelbred så en stund ut til å kunne bli matchvinner for Hertha Berlin i søndagens hjemmemøte med Wolfsburg i Bundesligaen, men gjestene snudde kampen og vant 2-1. Skjelbred mottok ballen inne i Wolfsburg-boksen og plasserte ballen fint i hjørnet bak Diego Benaglio etter 21 spilte minutter. Den scoringen gjorde at Hertha kunne gå til pause med ledelse.

Men over i annen omgang var det Wolfsburg som førte an foran snaue 41.000 publikummere i Berlin. Robin Knoche ordnet utligningen, mens innbytter Daniel Caligiuri satte inn seiersmålet etter 78 minutter.

Verken Skjelbred eller noen andre av hjemmelagets spillere klarte å sette inn utligningen. Skjelbred ble byttet ut med ni minutter igjen å spille.

Wolfsburg ligger på 5.-plass i Bundesligaen, fire poeng bak Schalke på 4.-plass.

Ellers møttes Augsburg og Nürnberg søndag. Der stakk Nürnberg av med seieren med 1-0 etter en scoring av Josip Drmic. Det gjorde at Nürnberg nå har fem poengs margin ned til Eintracht Braunschweig på siste plass.

Tysk 1. Bundesliga fotball søndag, 21. runde:

**Augsburg – Nürnberg 0-1 (0-0)

Mål:** 0-1 Josip Drmic (65).

30.660 tilskuere.

**Hertha Berlin – Wolfsburg 1-2 (1-0)

Mål:** 1-0 Per Ciljan Skjelbred (21), 1-1 Robin Knoche (58), 1-2 Daniel Caligiuri (78).

40.648 tilskuere.

Per Ciljan Skjelbred spilte 81 minutter for Hertha Berlin.

(©NTB)