Skogseid ferdig i OB

Håkon Skogseid forlater den danske fotballklubben OB etter bare et halvår. 27-åringen håper nå å finne seg en norsk klubb.

Håkon Skogseid vil hjem til Norge etter et halvt år i OB. Her fra tiden i Viking.  Foto: NTB scanpix

fotball

Skogseid, som har en fortid i Viking, kom til OB i vinterpausen. Siden har han vært et sikkert kort i Fyn-klubbens startoppstilling. Etter serieavslutningen mot Randers kommende søndag er likevel forsvarsspilleren på klubbjakt.

— Det var private grunner til at Håkon kun ønsket å binde seg i et halvt år, og vårt gode samarbeid slutter i felles forståelse ved utgangen av denne sesongen. Vi takker Håkon for hans innsats, og vi ønsker han all mulig hell og lykke, sier OBs sportsdirektør Jesper Hansen til klubbens nettsider.

Skogseid reiser hjem til Norge.

— Jeg har hatt en veldig fin tid i OB, og da jeg kom hit var fokuset å spille seg ut av nedrykksstriden. Det lyktes vi med fire serierunder før slutt, så det er positivt, sier han.

— Jeg regner med at jeg nå skal hjem til Norge, der jeg håper å finne en klubb i Oslo-området. Jeg er på et punkt i karrieren der familien og livet utenfor fotballbanen også har høy prioritet, tilføyer han. (©NTB)