Skullerud: - Vi manglet kvalitet

Molde følte seg som urettmessige tapere mot Odd. De var skuffet over egne evner foran mål.
fotball

Tor Ole Skullerud synes det var mye bra å ta ut fra dagens kamp, men at laget scorer for lite mål.

– Kvalitet i avslutningssituasjon – det var dét som manglet i dag. Når vi ikke scorer på sånne sjanser som i dag, så må vi gå i oss selv og si at det er for dårlig. Å sette ballen i mål er en ferdighet det óg.

IKKE FORNØYD: Molde-trener Tor Ole Skullerud.  Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

– Ville ikke inn

Målscorer Mohamed Elyounoussi er enig og mener at Moldes angripere må ta ansvar for manglende uttelling i dag. Før «Moi» scoret var det periodevis en kanonade mot Sondre Rossbach i Odd-buret, og tanken om de ikke skulle score kom snikende.

– Ballen ville bare ikke inn, så tanken om at vi hadde den dagen i dag, var der. Samtidig så vet jeg at vi er gode og vi må bare male på fremover. Vi vet at vi kommer til sjanser, mens andre bare må være tålmodig og sette dem. Det skal vi fremover på banen ta på oss at vi rett og slett ikke er dyktige nok fremover.

– Ufortjent

Etter cupfinalen mot Odd uttalte Elyounoussi at han hadde scoret karrierens viktigste mål. Etter dagens perle var han derimot ikke sikker på om han hadde scoret det flotteste. Han var mer sikker på at det var det beste laget som tapte i dag.

– De kommer hit og ønsker å ødelegge for oss og ligger bare lavt. Det virker som at de ikke har noen mening med spillet sitt. De gjør det veldig vanskelig for oss og så tar de kontringene. En ting er i hvert fall helt sikkert og det er at det er ufortjent at Odd vinner.

Fakta eliteserien fotball tirsdag

Molde – Odd 1-2 (0-0)

8308 tilskuere.

Mål: 0-1 Frode Johnsen (54), 1-1 Mohamed Elyounoussi (89), 1-2 Ole Jørgen Halvorsen (90).

Dommer: Tom Harald Hagen, Grue.

Lillestrøm – Start 1-1 (0-1)

4961 tilskuere.

Mål: 0-1 Espen Børufsen (11), 1-1 Simen Kind Mikalsen (90).

Dommer: Dag Vidar Hafsås, Kolstad.