Her er TILs siste tilskudd på plass i Spania: Signeres trolig rett over helga

Få siste nytt om TIL i vår direkteblogg.

ANKOMMET: Her tas Adam Ørn Arnason i mot av TILs daglige leder Kristian Høydal.  Foto: Rune Robertsen

fotball

28. februar.

Her er TILs siste tilskudd på plass i Spania: Signeres trolig rett over helga

ANKOMMET: Her tas Adam Ørn Arnason i mot av TILs daglige leder Kristian Høydal.  Foto: Rune Robertsen

Adam Ørn Arnason ankom fredag ettermiddag til Gutans hotell i spanske Marbella etter over 12 timer på reisefot. Søndag skal han overbevise slik at TIL velger å signere han.

Arnason kommer gratis fra polske Gornik, der han ikke har hatt mye spilletid.

- Treneren sto opp en dag og syntes ikke jeg var bra nok, og jeg fikk ingen ordentlig forklaring. En merkelig situasjon, sier Arnason. Den tidligere Aalesund-spilleren er tiltenkt en plass som høyre vingback og beskriver seg selv som god offensiv og sterk utholdenhet.

- For meg er det en bra mulighet, og jeg har ikke fått så mange minutter, sier Arnason stående i lobbyen på Andalucia Plaza.

TILs daglige leder Kristian Høydal tok imot spilleren, og fastslår at intensjonen er å skrive kontrakt med Arnason.

- Man vet aldri i fotballen, men jeg håper det går i orden, sier Arnason, som forteller at han har snakket med tidligere TIL-spiller Aron Sigurdarson om byen og klubben. Et skussmål som var positivt.

At Arnason kommer betyr ingenting for den pågående spissjakten.

26. februar.

Slik starter TIL mot Godset - Ruben får selskap av Gutans nyeste spiller

Ruben Yttergård Jenssen starter mot Godset.  Foto: Aleksandar Djorovic

Torsdag ettermiddag spiller TIL sin første treningskamp på Marbella. Skal man tolke ut fra onsdagens formiddagsøkt starter TIL på følgende måte: Jakob Karlstrøm - Jostein Gundersen, Simen Wangberg, Juha Pirinen - Magnus Andersen, Sakarias Opsahl, Ruben Yttergård Jenssen, Lasse Nilsen - Kent-Are Antonsen, Daniel Berntsen, Brage Berg Pedersen Pedersen

Følg med her for jevnlige oppdateringer fra TILs treningsleir i spanske Marbella.

24. februar.

Slik bor «Gutan» i Marbella

TIL har sammen med flere andre lag tatt inn på hotellet H10 Andalucia Plaza i rikingestrøket Puerto Banus. Bare noen minutter unna ligger havneområdet der en rekke store yatcher ligger side om side.

TIL bor nærmest i gangavstand til treningsanlegget kalt Dama del Noche der de daglig skal innom. Firestjernershotellet, som ligger rett over hovedveien som fortsetter til Gibraltar, kan ta imot over 1.000 gjester.

På samme hotell bor per i dag Sandefjord, men også Sarpsborg, Lillestrøm, Åsane, Øygarden, KFUM Oslo, Strømmen, HamKam, Viking, Jerv og Sandnes Ulf er i området samtidig med TIL.

20 spillere reiser med «Gutan» til Spania: En rekke unggutter skal vise seg frem

TRENINGSLEIR: August Mikkelsen (delvis skjult), Brage Berg Pedersen og Tomas Stabell er tre av unggutta som er med TIL til Marbella.  Foto: Alexandar Djorovic

TIL satt seg tidlig mandag morgen på flyet fra Tromsø via Oslo til Malaga. Der venter en liten times kjøring til Puerto Banus utenfor Marbella der de skal holde til i en uke.

Torsdag venter Strømsgodset før Viking står på den andre banehalvdelen søndag. Dagene imellom vil i hovedsak bestå av en formiddagsøkt og en ettermiddagsøkt. Den første treningen på spansk naturgress vil skje mandag ettermiddag.

Flere spillere er ikke med. Stortalentet Isak Hansen-Aarøen blir hjemme etter mye reisebelastning. Mikael Norø Ingebrigtsen er ute med skade. Gustav Severinsen (Florø) og Runar Johansen (Fløya) er på vei til låneopphold i andre klubber. Det ble også vurdert å ta med Peter Bjerke, men han er heller ikke med på leiren.

For TILs del reiser følgende spillere til Marbella:

Målvakter: Jacob Karlstrøm, Erlend Jacobsen

Forsvar: Simen Wangberg, Anders Jenssen, Jostein Gundersen, Juha Pirinen, Lars Sætra, Tobias Hafstad

Midtbane: Ruben Yttergård Jenssen, Kent-Are Antonsen, Sakarias Opsahl, Eric Kitolano, Magnus Andersen, August Mikkelsen, Lasse Nilsen, Endre Borch Nash, Tomas Stabell

Angrep: Daniel Berntsen, Sigurd Grønli, Brage Berg Pedersen.

I trenerteamet og støtteapparatet reiser Simo Valakari (hovedtrener), Lars Petter Andressen (assistenttrener), Juha Jaakko Ulvila (fysisk trener), Tom Erik Richardsen (fysioterapeut), Andras Gango (keepertrener), Bror Olsen og Bjørn Steinar Johansen. I tillegg er daglig leder Kristian Høydal med på turen.