Slik så innbytterbenken ut etter tapet for erkerivalen

«Slaget om Nord-Norge» gikk hardt for seg på banen, men i aller høyeste grad også på benken.

KNUST: Slik så bortebenken ut etter «Slaget om Nord-Norge».  Foto: Rune Robertsen

fotball

ALFHEIM: TIL stakk til slutt av gårde med alle tre poengene da de snudde fra 0-1 til 3-1-seier hjemme mot erkervial Bodø/Glimt.

Med full klaff i de andre kampene ble det ikke bare tre poeng, men også fornyet Tippeliga-kontrakt for «Gutan». Om det var det sistnevnte som ble for mye for motstanderlaget og se erkerivalen juble så til de grader, er ikke kjent. Det som i hvert fall er tilfellet var at flere seter på motstanderbenken var knust etter kampslutt.

— At setene på bortebenken får gjennomgå må vi tåle. Jeg synes å huske det var en vegg eller dør som det gikk høl i på Aspmyra. Det skal smelle litt i slike oppgjør, sier TIL-kaptein Simen Wangberg.

— Kontakt

iTromsø kontaktet Glimt-styreleder Mads Torrisen, som ikke var kjent med episoden og ga røret videre til markedssjef Runar Berg, som heller ikke var kjent med det som har skjedd på Glimt-benken i kampens hete.

— Oi, det var jeg ikke klar over. Det er ikke bra og en litt uheldig episode, sier Berg.

Som regner med det vil få etterspill.

— Ja, jeg regner med det vil bli en kontakt mellom Glimt og TIL for å finne ut hva som har skjedd. Vi må stå til ansvar for det som har skjedd, sier han.

— Over stokk og stein

Samtidig mener Berg, i likhet med Wangberg, at slike episoder naturlig nok kan oppstå i slike oppgjør.

— Det er mye følelser når TIL og Glimt møtes. Det går fort litt over stokk og stein. Når det er sagt tror jeg det vil komme en beklagelse og at man ordner opp etter seg. Først må vi finne ut hva som har skjedd og så vil det nok komme en løsning.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball