Slik svarte Ronaldo på «måltørke»-kritikken

Cristiano Ronaldo (30) slo tilbake med mål og assist mot Schalke.

Her feirer Cristiano Ronaldo sin 1-0-scoring mot Schalke.  Foto: Reuters

fotball

SCHALKE – REAL MADRID 0-2

Målmaskinen fra Portugal hadde ikke scoret siden han fikk to fulltreffere borte mot Getafe 18. januar. I mellomtiden har han kun spilt tre kamper, men enkelte har likevel snakket om måltørke for Real-stjernen, som har bøttet inn mål i La Liga denne sesongen.

Mot Schalke var Cristiano Ronaldo tilbake i målprotokollen. Og det tok ikke spesielt lang tid.

Etter 26 minutter slo høyreback Carvajal et lekkert innlegg på venstrefoten. Pasningen fant Cristiano Ronaldo som snek seg fri inne i feltet og headet 1-0 kontant i målet. Hans 73. scoring i Champions League.

Drømmescoring av Marcelo

Real Madrid, som gikk helt til topps i fjorårets turnering, har nå vunnet ti kamper på rad i Champions League.

LEKKER SCORING: Marcelo fikk drømmetreff og scoret et fantastisk mål i andre omgang.  Foto: Ap

Superstjernen hadde ingen suuuuper kamp, men også på Real Madrids andre scoring var han delaktig. Men den målgivende pasningen var langt fra ferdigscoret.

Portugiseren driblet fint på venstrekanten og spilte Marcelo fri. Den brasilianske backen, som normalt foretrekker å skyte med venstrefoten, klinket til med høyre fot fra langt hold – og for et drømmetreff han fikk!

Ellevill Ancelotti-feiring

Ballen gikk som en kanonkule og i mål bak en sjanseløs Schalke-keeper Timon Wellenreuther. Scoringen førte til elleville jubelscener, og normalt beherskede Carlo Ancelotti kom stormende inn på banen for å feire med Marcelo.

– Jeg var veldig overrasket. Jeg hadde ikke ventet at han skulle score på den måten, sier Real-manageren om feiringen, i et intervju vist på Viasat 4. Kampens andre scoring ble også den siste på Veltins-Arena i Gelsenkirchen.

– Det var bra en kamp av oss. Jeg synes vi startet bra, og etter den første scoringen var kampen enklere, vi kunne kontrollere mer og risikere mindre. Seieren er viktig for oss, sier Ancelotti.

PS! Cristiano Ronaldo har nå scoret 58 mål i løpet av sine 58 kamper for Real Madrid i Champions League .