Solskjær og Molde møter nyopprykkede Kristiansund i første seriekamp

Sjekk hvordan Molde spiller neste års eliteserie.

Kristiansunderen Ole Gunnar Solskjær slipper å kjøre langt til årets første bortekamp for Molde.  Foto: Grøtt, Vegard Wivestad / NTB scanpix

fotball

Det blir storoppgjør allerede i første seriekamp. Molde møter nyopprykkede Kristiansund allerede i første seriekamp - på bortebane. Dette blir åpningskampen i neste års eliteserie. Returmatchen i Molde er ikke før 5. november.

Solskjærs menn får mye å bryne seg på tidlig i sesongen. Rosenborg på Lerkendal venter allerede i tredje runde, mens det blir hjemmekamp på fotballens festdag, 16. mai. Da kommer Sogndal på Aker stadion.

Det blir jazzkamp også i 2017. Tor Ole Skullerud kommer med sitt nye lag Strømsgodset helga før jazzen starter.

Serieoppsettet ble offentliggjort på Eurosport Norge i kveld. De har overtatt tv-rettighetene for norsk eliteserie og presenterte i dag både hele terminlista og TV-sendingene i første halvdel av sendingen.

Her er Moldes kamper:

1. april: Kristiansund - Molde

5. april: Molde - Lillestrøm

8. april: Rosenborg - Molde

17. april: Molde - Vålerenga

24.april: Haugesund - Molde

30. april: Sandeford - Molde

6. mai: Molde - Aalesund

13. mai: Brann - Molde

16. mai: Molde - Sogndal

22. mai: Odd - Molde

28. mai: Molde - Stabæk

4. juni: Sarpsborg - Molde

18. juni: Molde - Tromsø

26. juni: Strømsgodset - Molde

2. juli: Molde - Viking

8. juli: Aalesund - Molde

16. juli: Molde - Strømsgodset

6. august: Tromsø - Molde

13. august: Molde - Rosenborg

20. august: Stabæk - Molde

10. september: Molde - Odd

17. september: Viking - Molde

24. september: Molde - Sandefjord

1. oktober: Sogndal - Molde

15. oktober: Molde - Brann

22.oktober: Molde - Haugesund

29. poktober: Vålerenga - Molde

5. november: Molde - Kristiansund

19. november: Lillestrøm - Molde

26. november: Molde - Sarpsborg

11 runder skal spilles i løpe av april/mai, så det er ingen grunn til å utsette formen.

Viktig med god start

Ole Gunnar Solskjær sier til Eurosport at han tror det er mange årsaker til at Møre og Romsdal har tre eliteserielag. Han ser fram til spennende lokalderby utover 2017.

– Det blir viktig å få en god start. Vinner du de par-tre første kampene, får du en stor entusiasme og aura rundt klubben, sier Solskjær.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball