Sørloth: – Tore Reginiussen deler ut mer juling enn stopperne i Premier League

Alexander Sørloth fikk tredagers perm fra Crystal Palace. Da dro han rett i Abrahallen for å se RBK spille treningskamp.
fotball

– Det ser litt stakkato ut.

Det var dommen fra Alexander Sørloth da vi snakket med den ferske Premier League-proffen i pausen av kampen mellom RBK-Stjørdals Blink.

«Litj-Sørloth» var hjemme på en lynvisitt, og valgte å bruke mandagskvelden i Abrahallen.

Savnet innlegg

Han var ikke veldig imponert over arbeidsforholdene til Alexander Søderlund, som åpnet målkontoen i comebacket for RBK.

– Jeg talte tre innlegg, og det synes jeg er veldig dårlig. De må komme seg litt mer til linja. Det nytter ikke å bare føre ballen på tvers, sa han.

Kjøpt seg leilighet

Mens «Søder» puttet for RBK, venter Sørloth fortsatt på sitt første mål for Palace. Til helga får han en ny mulighet til å åpne målkontoen når Crystal Palace møter Tottenham. Men før den tid flytter Sørloth inn i egen «kåk» i London.

– Jeg flytter inn allerede torsdag denne uken. Det blir godt å komme seg ut fra hotellet.

– Er du fornøyd med huskjøpet?

– Ja, det er hun, svarer Sørloth med et glis. Kjæresten Lena skal fullføre studiene frem til sommeren. Da håper Alexander at de blir samboere i London.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball